Clubkampioenschap Ronde 11

Op vrijdag 31 januari stond de elfde ronde van het clubkampioenschap op het programma.

In de Masters verloor Benjamin verrassend van Dag. Benjamin stond wel beter na de opening maar toen hij in de fout ging in het middenspel keerden de kansen vlug. Leider Tijs profiteerde optimaal van de misstap van zijn titel concurrent. Hij won namelijk zijn partij tegen Ruben en vergroot daarmee zijn voorsprong tot anderhalf punt op Benjamin, al heeft die nog een partij te goed. Tot slot won Thomas zijn partij tegen Karel. Door deze nederlaag raakt Karel steeds meer afgezonderd op de laatste plaats.

In de promotiereeks is Luc naar de tweede plaats opgeklommen. Hij won zijn partij van Patrick, terwijl de topper tussen de nummers één en twee, respectievelijk Joachim en Olivier, werd uitgesteld. Luc heeft nu anderhalf punt minder dan Joachim en een half punt meer dan Olivier. Onderaan het klassement deelden Gaitan en Willy de punten. Daarmee staan ze nu een punt boven de voorlaatste plaats.

In de runners up is Tristan weer genaderd tot op een punt van leider Alex. Deze laatste kwam in deze ronde niet in actie, terwijl Tristan zijn partij tegen Roel wist te winnen. Onderaan het klassement won Luc de degradatietopper tegen Guido. Met die overwinning geeft Luc de rode lantaarn door aan Guido en heeft hij slechts een punt minder dan Danny, die zijn partij tegen Oleg verloor.

In de Open reeks werd er slechts één partij gespeeld. Daarin toonde Raymond zich de betere van Benny. Frederik was bye.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2020 Olivia & Michaël