Fischer random Ronde 3

Op vrijdag 30 juni stond het derde en laatste Fischer random tornooi op het programma. Omdat er slechts zes spelers opdaagden werd er beslist om de stukken in hun normale positie te laten staan en er een dubbele round robin blitz van te maken.

Alle spelers leken aan elkaar gewaagd te zijn. Nadat zowel Thomas als Michaël wonnen van Tom en Glenn kwamen ze samen aan de leiding te staan. Daarna leek Dame Fortuna echter de kant van Thomas te kiezen. Zowel Thomas als MichaĆ«l stonden verloren tegen Gaitan. Thomas slaagde er echter in om toch nog te winnen, terwijl Michaël het onderspit moest delven. Zo stond Thomas na de heenronde alleen aan de leiding met een punt voorsprong op Michaël. In de terugronde kwam de overwinning van Thomas amper in gevaar. Hij liet een halfje liggen tegen Glenn en Michaël, terwijl Michaël een punt liet liggen tegen Glenn. Zo wint Thomas dus het tornooi. Hij heeft twee punten voorsprong op Michaël. Glenn werd derde op drie punten van Thomas.

Met zijn overwinning in het tornooi kroont Thomas zich ook tot Fischer random kampioen. In het eindklassement heeft hij een half puntje voorsprong op Michaël. Tom vervolledigt de top drie. Hij heeft drie punten minder dan Thomas. Proficiat aan de kampioen!

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2018 Olivia & Michaël